Uppföljning, kom igång med träning

Regelbunden motion

Har du kommit igång med din regelbundna motion? Blev det promenader, löpning eller annan träning, det spelar ingen roll. Huvudsaken är att du rör på dig varje dag och får in en bra rutin kring motion.

Har du inte börjat än, börja nu. Läs mer hur du går till väga under kom igång att jogga, gå/ powerwalk, scrolla ner så hittar du det.

Ett bra sätt att öka motivationen är att köpa nya/ snygga träningskläder. Du känner dig lite sportigare och vill ge dig iväg ut i spåret på löparrunda/ promenad, till gymmet eller vad det än är, gör det bara.

Kom ihåg att du rör på dig för din egen skull och för att du ska må bra. Du får fin lyster i huden, bättre sömn, minskad stress, bättre kostvanor, minskat sötsug, blir gladare, piggare och lindrar depressionssymtom och mycket mer.

LYCKA TILL 💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s