Om mig

Jag heter Petra och är 43 år, har man och två tonårstjejer. Jag brinner för ett hälsosamt liv och att inspirera mina nära och kära till näringsrik mat, regelbunden motion och bra hudvårdsrutiner. Jag vet hur svårt det kan vara att komma igång med träning och sen hålla i den, men jag har mina knep som jag kommer att dela med mig av till er.

Vår familj går över mer och mer till vegetarisk kost och det är fantastiskt vilka goda smaker maten får då inte köttet tar över och så bra vi mår av att minska på kött. Jag äter inte gluten och socker (bara ibland), men godsaker har alltid legat mig varmt om hjärtat och provar mig därför fram efter nya nyttiga recept som består av näring och inte tvärtom som vanligt fika/ godsaker/ snacks gör.

I mitt liv har jag jobbat på kontor, som dekoratör, säljare, hudterapeut och nu sköter jag ekonomin åt 4 företag och löner på ett av dem.

Gällande hudvård, är jag utbildad hudterapeut och har jobbat med det i många år och  brinner för resultatinriktad hudvård, att se resultatet av vad salongsbehandlingar och hemmaprodukter gör för huden, det är så inspirerande.

Det är många som inte vet varför det är så viktigt med de olika stegen i hudvården, vad det gör för huden på kort och lång sikt och det ska jag förklara.

Är du intresserad av detta, följ nyttigubben så du inte missar något, finns även på instagram, facebook och pinterest

För samarbete maila mig petra@nyttigubben.com